Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Goose VPN tilbyder sikker 256-bit AES kryptering til et ubegrænset antal enheder for under 20 kr. om måneden. Goose anvender ikke logging, og dit privatliv på internettet er sikret. Goose VPN er kompatibelt med alle gængse operativsystemer og meget nemt at bruge. Goose hører hjemme i Holland, og det giver dem et vist kvalitetsstempel. De giver også 30-dages pengene-tilbage-garanti.

På det stærkt konkurrenceprægede marked for VPN ligger Goose placeret i midten af feltet. Både hvad servere, hastighed og prisniveau angår. Imidlertid tilbyder Goose virkelig god support 24/7, og deres VPN er klart en af de nemmeste at installere og bruge. VPN-forbindelsen fungerer, så snart du har bestilt den.

Goose VPN tilbyder som mange andre VPN-udbydere den sikre 256-bit AES kryptering, og de garanterer, at de ikke logger dine aktiviteter eller forbindelser. Du kan derfor være sikker på at få dit privatliv i cyberspace sikret hos Goose, mindst lige så godt som hos mange andre udbydere af VPN.

VPN

Support på engelsk

Udgangspunktet i Holland betyder blandt andet, at Goose klart appellerer til hollandske kunder, blandt andet fordi der kan ydes support på hollandsk. Men VPN-eksperterne hos Goose taler og skriver naturligvis også engelsk, så du vil som dansker ikke opleve problemer med at kommunikere med Goose.

Eftersom Goose endnu er i gang med udvidelser på markedet, er deres servere koncentreret først og fremmest i Europa, men de har dog også et par servere i såvel USA som i Asien, plus en enkelt i Australien. For at tegne abonnement hos Goose er det dog en god ide, at du foreløbig kan nøjes med servere i Europa.

Servere i Danmark

Goose nærmer sig de 30 servere på verdensplan, som sagt befinder langt de fleste sig i Europa, herunder også i Danmark. Som dansker kan du derfor regne med god hastighed på forbindelsen, når du er hjemme i Danmark, og du kan samtidig se dansk TV, når du er på ophold i andre lande i Europa.

3-årigt abonnement til 20 kr. pr. måned

Prismæssigt ligger Goose sådan, at du skal op på et 3-årigt abonnement for at komme ned på en pris på ca. 20 kr. om måneden. Dette er efterhånden almindeligt i branchen, at et måneds-abonnement er uhørt dyrt, mens et års-bonnement er relativt meget billigere, og det bliver billigere for hvert år ekstra, du tegner abonnement på fra start. Ligesom mange andre udbydere har Goose desuden kampagnetilbud.

Fire prisvarianter

Goose VPN tilbydes i følgende fire prisvarianter:

  1. 1 måned: 12.99 euro (ca. 100 kr.)
  2. 1 år: 4.99 euro pr. måned (ca. 37 kr.), abonnementsbeløb hvert år: 59.88 euro (ca. 450 kr.)
  3. 2 år: 2.99 euro pr. måned (ca. 23 kr.), abonnementsbeløb hvert andet år: 71.76 euro (ca. 540 kr.)
  4. 3 år: 2.75 euro pr. måned (ca. 20 kr.), abonnementsbeløb hvert tredje år: 99 euro (ca. 750 kr.)

De fire varianter indeholder det samme, nemlig VPN til brug på et ubegrænset antal enheder og med adgang til ubegrænset data, uanset hvor du opholder dig. Goose VPN er kompatibelt med alle almindeligt udbredte operativsystemer – Windows, Mac OS, Android, Chrome, iOS, Linux, og det kan benyttes på stort set alle typer enheder, for eksempel også på Android TV og på din router.

Altså kan du sikre alle dine enheder i husstanden, på dit hurtige bredbånd, og du har dit privatliv sikret, hvad enten du er hjemme eller ude. Skulle du få brug for support, må du skrive til Goose på engelsk. Men de er kendt for at svare meget hurtigt på e-mail, og de giver særdeles kompetent vejledning og hjælp.

Goose garanterer sikkerhed for dit privatliv i cyberspace, og de lover, at der ikke logges, og at dine data ikke videregives til tredjepart. Desuden angiver Goose på deres hjemmeside, at abonnement hos dem giver mulighed for torrenting og brug af P2P-servere. Goose går her reelt foran og er åbne om en del af VPN-brugen, som mange andre udbydere søger halvvejs at skjule. Ærlig snak og redelig business.