Frokost

til klokken 17.00

Sildetallerken med marineret sild, Christiansø pigens kryddersild, og husets sild, æg, løg, karrysalat og kapers. Husk snaps!

95,-

Stjerneskud á la Under Broen med rejer, stegt og dampede fisk.

148,-

Rejemad, serveret på ristet brød med æg, mayonnaise og citron

98,-

Pandestegte rødspættefileter, 2 stk. med rugbrød og hjemmerørt remoulade

94,-

Pandestegte rødspættefileter, 3 stk. med pommes frites og hjemmerørt remoulade

124,-

Pil-selv rejer, skalrejer med aioli, citron og hjemmebagt brød

129,-

Hel pandestegt rødspætte, med kartofler og persillesauce

199,-

Frokost

til klokken 17.00

"Charcuterie". Vildsvin spegepølse i flere varianter, rillettes af vildt, dansk spegeskinke, vesterhavsost, oliven, cornichoner, aioli og brød.

159,-

"Fiskeplanken" Laks rørt med creme fraiche og krydderurter, krebsehalesalat, koldrøget hellefisk, hjemmelavede fiskefrikadelle.

169,-

Burger med 220 g. hakket okse i brioche bolle serveres med pommes frites og aioli

139,-

Moules marineres. 800 g. Blåmuslinger dampede i hvidvin med urter, hvidløg og fløde.

139,-

Tilvalg til Moules marineres : Pomfritter med aioli .

35.-

"Sommersalat med laks" Blandede salat, med rørt laks, fennikel, rødløg, tomat og kartofler vendt med vinaigrette.

129,-

Sæsonens Fisk

Pandestegt kuller
 Sauté af peberfrugt og majs. Blancheret broccoli, marineret æbler, friterede løg og stegt kartofler a'part.

kr. 199,-

Menukort

Forretter

(fra klokken 17.00)

Laks rørt med creme fraise serveret med crudité af rødløg og fennikel, soltomat og oliven olie..

94,-

Spegeskinke fra Danmark med aioli, rugbrødcrumble, salat og vesterhavsost.

89.-

 

Pilselv rejer (nok til 2 personer) Skaldrejer med aioli og citron.

129.-

Hellefisk Ristede mandler, salat, chili og ingefærolie

89,-

Hovedretter

(fra klokken 17.00)

Sæsonens fisk, i samarbejde med vores fiskemand tilrettelægges en ret sammensat med sæsonens fisk eller skaldyr

199,-

"Steak" 250 g. Ribeye med grønsalat, stegte kartoffel og sauce.

228,-

Hel pandestegt Rødspætte med kartofler og persillesauce

199,-

Pandestegte rødspættefileter, 3 stk. med pommes frites og hjemmerørt remoulade

124,-

Stjerneskud, med pandestegt og pocheret rødspættefilet samt rejer.

148,-

Burger med 220 g. hakket okse i brioche bolle serveres med pommes frites og aioli

139,-

Moules marineres. 800 g. Blåmuslinger dampede i hvidvin med urter, hvidløg og fløde.

139,-

Tilvalg til Moules marineres : Pomfritter med aioli .

35.-

Krabbeklør serveret med sommersalat, fennikelmayonnaise og hjemmebagt brød

175.-

Børneretter

(serveres hele dagen)

Pommes frites med ketchup

35,-

Kyllinge nuggets, 5 stk. med pommes frites

59,-

Pandestegt rødspættefilet med pommes frites

69,-

Børne stjerneskud, mini-udgave af stjerneskud

99,-

Desserter

Desserter

(serveres hele dagen)

Brownie med variation af havtorn (sorbet, coulis og syltede) og hvidchokoladegarnache.

69,-

Isdessert

69,-

Citronfromage med vaniljecreme, citron marinerede bær og sprødt.

69,-

Ost, udvalg af 5 oste, serveret med tilbehør og hjemmebagt brød

95,-

Take Away – Mad ud af huset

HUSK at hele vores menukort kan bestilles som take away.

Ring og bestil på 9731 3040