Frokost

til klokken 17.00

Sildetallerken med marineret sild, Christiansø pigens kryddersild, og husets sild med æg, løg, karrysalat og kapers.

95,-

Rejemad serveret på ristet brød med æg, mayonnaise og citron.

98,-

Hel rødspætte, med kartofler og persillesauce.

199,-

Koldrøget laks, hjemmerørt rejesalat, pandestegt rødspættefilet, dansk spegeskinke og vildsvinespegepølse med confiteret æggeblomme.

169,-

Smørrebrød

til klokken 17.00
Pris per stk. 54,-
Pris for 3 stk på samme tallerken 135,-

Spegepølse med confiteret æggeblomme, rødløg, soltomatmayonnaise.

Langtidsstegt vildt, syltede nødder og skalotteløg med peberrodscreme.

Pandestegt rødspættefilet med hjemmerørt remulade og crudité.

Koldrøget laks med friteret kapers, rævesauce og syltede skorzonerodder.

Kartofler med bacon, æble, syltede svampe og mayonnaise.

Vores klassiker

Pilselv rejer  
Skaldrejer med mayonnaise og hjemmebagt brød.
129,-
Stjerneskud
á la Under Broen med rejer, stegt og dampede fisk.
148,-
Rødspættefilet
med pommes frites 3 stk. pandestegte rødspætte fileter med remoulade og pommes frites.
124,-
Burger
220 g. hakket okse i brioche bolle serveres med pommes frites og aioli
139,-

Aftenmenu

3 retter (forret, hovedret og dessert)
295,-

Forretter

(fra klokken 17.00)
94,-

Koldrøget laks, med tunmayonnaise, rødløg, kapers og citronolie.

Spegeskinke fra Danmark med syltede svampe, rodfrugt chips, vesterhavsost og aioli.

Hjemmelavet pasta (+10,-), fyldt med ricotta og salvie, serveret i hvidvinsauce med æble og nødder.

Rejer, serveret med rugbrødscrumble, syltede skorzonerrødder og confiteret æggeblomme.

Hovedretter

(fra klokken 17.00)
199,-

Sæsonens fisk, I samarbejde med vores fiskemand tilrettelægges en ret sammensat med sæsonens fisk eller skaldyr.

Hel rødspætte, med kogte kartofler og persillesauce.

Sæsonens kød, med udgangspunkt i sæsonens råvarer laves en kødret.

Steak (+35,-), 250 g. Ribeye med grøn salat, stegte kartoffel og balsamicosauce.

Dessert

(fra klokken 17.00)
74,-

Brownie, med variation af solbær (sorbet, coulis og syltede) og hvid chokoladeganache.

Ostetellerken (+30,-), med 5 oste serveret med sødt og sprødt.

Pandekager med is, hjemmelavet pandekager med vaniljeis, orange og nødder.

Tiramisu, klassisk italiensk dessert, med marsala, kakao og kaffe.

Børneretter

børneretter

(serveres hele dagen)

Pommes frites, med ketchup

35,-

Kyllingenuggets, 5 stk. med pommes frites.

64,-

Pandestegt rødspættefilet, med pommes frites.

69,-

Børne stjerneskud, mini-udgave af stjerneskud med en pandestegt rødspættefilet, rejer, dressing og asparges.

99,-

Take Away – Mad ud af huset

HUSK at hele vores menukort kan bestilles som take away.

Ring og bestil på 9731 3040