Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

NiceHair.dk er din online skønhedssalon. Her finder du alt til personlig pleje, både til dit hår og til snart sagt alt andet ved din krop, der fortjener omhu og opmærksomhed. Sortimentet spænder derfor vidt, fra produkter til hårpleje, over makeup, produkter til hudpleje, parfume og til de elektriske apparater, der er praktiske at have ved hånden, når hår og hud skal tjekkes. For eksempel en hårtørrer.

NiceHair.dk er først og fremmest en webshop, der sender varer til hele Danmark. Virksomheden hører hjemme i Esbjerg, og du vil derfor finde fysiske saloner/butikker i både Esbjerg og Kolding. Men selvom du ikke bor i dette område af Jylland har du altså adgang online til flere end 15.000 skønhedsprodukter.

15.000+ varer i sortiment

Det kendte brand NiceHair.dk startede for godt 10 år siden, var udgangspunktet at kunne tilbyde de samme varer, som frisørerne tilbyder i deres saloner. Men til lavere priser end hos frisørerne. Dette er sådan set konceptet stadigvæk, bortset fra at sortimentet er blevet udvidet ganske meget, så du hos NiceHair.dk nu også kan købe for eksempel morgenkåber og tandbørster. Det er vel stadig ikke almindeligt i frisørsalonen.

Du finder nemt rundt mellem de 15.000+ varer på NiceHair.dk, for det hele er indrettet brugervenligt og systematisk. Linket til ‘Hårpleje’ for eksempel er opdelt, så du med det samme ser kategorier for ‘Pleje’, ‘Styling’, ‘Farve’, ‘Accessories’, og desuden er der link til ‘Skægpleje’.

Til kvinder og mænd

Altså går vi ud fra, at NiceHair.dk også henvender sig til mandlige kunder. Og klart nok, der er link direkte til ‘Mænd’. Her finder du ligeledes kategorier med ‘Hårpleje’, ‘Skægpleje’, ‘Hudpleje’ og ‘Parfume’ (til mænd) i stort udvalg. Så det er vigtigt at understrege, at både kvinder og mænd er tilgodeset i sortimentet.

Også børnene er med

Og det gælder endda også børnene. Faktisk er sortimentet til børn meget stort, og her er produkter i alt fra hårshampoo til lotion, neglelak, morgenkåber og vitaminpiller. Produkterne til børn hælder nok – ligesom produkterne til de voksne – især mod de feminine forbrugere. Men på den anden side, drenge skal jo også i bad, de trænger sikkert mere til det end pigerne, og så er det fint med shampoo, der ikke svider i øjnene.

Ved linket ‘Elektronik’ husker vi selvfølgelig, at det drejer sig om personlig pleje. Bag linket gemmer sig en masse apparater især til behandling af hår og skæg. Hvad enten du vil have dit hår glat eller krøllet, finder du præcis det ‘jern’, der klarer den form for behandling. Og der er pænt udvalg i hver underkategori, så du for eksempel under ‘Glattejern’ finder omkring 40 forskellige modeller.

Når vi skal helt ud i krogene og detaljerne for den personlige pleje, er det linket til ‘Øvrig elektronik’, vi skal have fat i. Her er der for eksempel en eksklusiv trimmer til hår i øre og næse, det er endda et af de mest populære produkter i denne subkategori. Og så er her en hel del ‘diffusere’, når du skal forstøve din ‘Home Fragrance’, der også forhandles i omfattende sortiment.

Alt i alt finder du hos dem et meget stort udvalg af produkter til personlig pleje for både kvinder, mænd og børn. Priserne er bestemt rimelige, og samtidig får du gratis fragt, når du køber for over 499 kr. Køber du for over 999 kr., får du ovenikøbet 10% rabat på hele din bestilling. Altså flotte vilkår.